Waarom nieuwe vrienden zoeken via LoveBullets?

Lukt het je niet om, door je drukke leven of omstandigheden nieuwe vriendschappen aan te gaan op de bekende manieren, zoals: uitgaan of via vrienden, dan is LoveBullets voor jou wellicht de ideale oplossing.

Via onze digitale ontmoetingsplaats, maken we het jou super makkelijk met het vinden van leuke vrienden om leuke dingen mee te doen. Al onze leden op deze site zijn net als jij serieus opzoek.  Ook kan je, voordat je gelijk contact opneemt eerst even rustig alle profielen op je gemak bekijken.

Jouw veiligheid

Allereerst ben je verzekerd van een professioneel team voor mensen die op zoek zijn naar een vriendschappelijke relatie.

Helaas is er ook een kleine groep mensen die misbruik probeert te maken van de situatie en op financieel gewin uit is. Wij doen er alles aan om deze groep te weren van onze site. Het kan echter geen kwaad om zelf ook alert te zijn. Daarom geven we je wat tips mee om de kans op een teleurstelling te voorkomen.

Wat doen we voor jouw veiligheid?

 • Alle vrije teksten en foto's worden dagelijks door onze Klantenservice gecontroleerd
 • Je kunt een verdacht profiel melden via adviseurs@lovebullets.nl
 • Verdachte profielen worden na onderzoek onmiddellijk verwijderd
 • Wij bieden alleen veilige betaalmethodes die al het betalingsverkeer nauw controleren
 • Je blijft anoniem door ons interne mailsysteem.

 

7 tips om veilig gebruik te maken van de site:

 1. Laat alle communicatie verlopen via de beveiligde interne mailsysteem van LoveBullets. Als een lid direct bij het eerste mailbericht rechtstreeks contact wil, wees dan op je hoede. Probeer eerst meer informatie te achterhalen.
 2. Is het te mooi om waar te zijn? Dan is dat waarschijnlijk ook zo.
 3. Als iemand gelijk alles van je wil weten maar geen informatie over zichzelf prijsgeeft, is dat een reden om extra voorzichtig te zijn.
 4. Geef nooit meteen je persoonlijke gegevens aan iemand en vermeld die ook niet op je profiel.
 5. Gebruik altijd je verstand en onthoud dat je de regie zelf in handen hebt. Je  weet zelf wat het beste voor je is.
 6. Neem meteen contact met ons op als je het idee krijgt  dat iemand misbruik maakt van zijn lidmaatschap bij LoveBullets.
 7. En, heel belangrijk: stuur nooit geld aan mensen die je niet persoonlijk hebt ontmoet, hoe hartverscheurend het verhaal ook klinkt.

 

Hoe herken je een scammer of fraudeur?

 • Correspondentie wordt in de meeste gevallen in gebrekkig Engels of Nederlands geschreven en vaak in de gebiedende vorm.
 • Het bericht is vaak heel algemeen en er worden geen persoonlijke zaken uit uw profiel genoemd.
 • Al heel snel wordt er voorgesteld het contact buiten Love Bullets voort te zetten. Hierbij geeft de scammer vaak een Hotmail of Yahoo e-mailadres op.
 • Er worden ‘zielige’ verhalen verteld over een overleden familielid en een erfenis waar ze geen aanspraak op kunnen maken.
 • Om bijvoorbeeld aanspraak te kunnen maken op een miljoenenerfenis, wordt er gevraagd eerst geld over te maken, bij voorkeur via Western Union.

 

Mannelijke scammers of fraudeurs:

 • ...zijn weduwnaars of oud marine mensen tussen de 40 en 60 jaar.
 • ...gebruiken heel snel lieve koosnaampjes en verklaren u de eeuwige liefde.
 • ...kunnen in een bericht heel erg wisselen van stemming. Op het ene moment zijn ze heel emotioneel en op het andere moment heel kwaad. In het laatste geval volgt er vaak een lang excuus en eindigen ze met een dringend verzoek om geld over te maken.

 

Vrouwelijke scammers of fraudeurs:

 • ...gebruiken vaak profielfoto’s van goede kwaliteit die ook van een professioneel model of beroemdheid zouden kunnen zijn.
 • ...zijn jong, aantrekkelijk en vaak geïnteresseerd in oudere mannen.
 • ...zijn vaak overdreven enthousiast over uw profiel en verheugen zich enorm op een snelle reactie.

 

Phishing – fraude per e-mail

In het geval van phishing, sturen illegale organisaties e-mails waarin ze doen alsof de mail van een bekende financiële organisatie komt. In de e-mail wordt u gevraagd persoonlijke gegevens in te vullen, zoals uw bankrekeningnummer of wachtwoord. De afzender geeft vaak aan dat die gegevens nodig zijn om uw identiteit te verifiëren. Met deze gegevens geven ze aan de service continu te kunnen verbeteren.

In de e-mail wordt vaak ook een waarschuwing gegeven waardoor u gedwongen bent te reageren. Bijvoorbeeld: indien u niet reageert, zal de bank uw rekening stopzetten. U dient vervolgens op een link te klikken waar u alle persoonlijke gegevens kunt invullen. Wanneer u uw gegevens hier invult, heeft de illegale organisatie alle informatie om toegang te krijgen tot uw bankrekening. Wanneer u twijfelt, neem dan altijd contact op met een van onze adviseurs.

Website Security Test